FLOW Coaching voor JOU

Wat fijn dat je mijn website bezoekt en nu kiest voor JOU zelf! Of je nu een kind, jongere of volwassene bent! Op een bepaald moment in je leven is het gewoon heel fijn, nodig en waardevol dat er iemand is die met je mee kijkt, naar je luistert en je inzichten geeft. Soms lukt het gewoon even niet alleen, lijkt er geen uitweg, voel je je als omgeving machteloos. Hoe fijn is het dan dat je het niet alleen hoeft te doen!

Als coach ben ik er met oprechte aandacht voor JOU, kijk ik naar waar je nu staat en wat je gebracht heeft tot dit punt. Waar zou je naar toe willen? Hoe zou jij je weer willen voelen en wat is daar voor nodig? Wat maakt je zo onzeker? Waar komt je boosheid, angst of verdriet vandaan? Hoe zetten we negatief om in positief? Wat houdt je tegen? Wat geeft jou je zorgen? Wat beperkt je? Maar vooral waar liggen je mogelijkheden? Soms lijkt het alsof je geen grip (meer) hebt op je eigen gedachten en gevoel. Dat je niet (meer) weet waar jij eigenlijk blij van wordt en je jezelf een beetje bent kwijt geraakt, misschien door je altijd maar aan te passen aan die ander en te leven volgens de verwachtingen van de maatschappij.

Nu is het tijd voor JOU lief meisje, jongen, man of vrouw! Graag leer ik je weer de regie te krijgen over je eigen leven. Samen doorbreken we patronen en krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je eigen grens leren kennen en aangeven. Je passie ontdekken en leven op die manier die bij jou past! Je eigen keuzes kunnen maken en dicht bij jezelf te komen en te blijven. Samen werken aan meer zelfvertrouwen, blij zijn met wie je bent en dat wat je doet. Meer licht, lucht en ruimte dát is wat ik jou zo gun.

In mijn praktijk bied ik trajecten aan voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Een traject op maat, aangepast naar leeftijd, persoon en wensen. Een traject waarin we werken aan samen opgestelde doelen. In mijn trajecten maak ik graag gebruik van de kennis van verschillende professionals. Net dat wat nodig is. Het hoofddoel is blij zijn met jezelf in wat je doet en wie je bent! Zodat jij weer zelf verder kunt! Jij bent het waard!

“To be beautiful means to be yourself.
You don’t need to be accepted by others.
You need to accept yourself.”

FLOW Coaching voor JOU

Creatief, zachtaardig, behulpzaam, lief, een eigen wijsheid, ambitieus, inlevend, ondernemend en intuïtief. Wat een prachtige eigenschappen, wat een mooie kwaliteiten bezit je. Maar soms is het je té veel. De mensen, al die emoties, de sfeer, het licht en geluid. Loopt alles een beetje anders, wordt er te veel van je verwacht, ligt je eigen lat te hoog, is je hoofd te vol, kan je jouw gevoel niet plaatsten, doet je buik zeer, ben je boos en moe en reageer je niet zoals je zou willen, zit die broek nu toch echt niet fijn, kriebelt dat zand wel erg tussen je tenen, zijn je kwaliteiten je valkuilen….

Hooggevoeligheid je hebt het niet, je bent het en daar mag je trots op zijn!

Tijdens mijn studie verpleegkunde las ik voor het eerst een artikel over hooggevoeligheid. Puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dit ging over mij! Als (jong) meisje voelde ik mij vaak wat ‘anders’. Ik voelde veel aan, nam alles in mij op, dacht veel over dingen na, was erg bewust van alles en iedereen om mij heen. Mijn hoofd zat snel vol en daarnaast wilde ik het graag goed doen voor de ander en vond ik overzicht en structuur erg fijn. Ik was perfectionistisch en legde mijn eigen lat erg hoog. Soms té hoog. Alles bij elkaar maakte dit mij soms wel onzeker als ik mij vergeleek met ‘die ander’. De kennis over hooggevoeligheid heeft mij de afgelopen jaren zoveel moois gebracht! Had ik deze kennis maar jaren eerder gehad, dan had ik het beter kunnen begrijpen, dan was ik minder over mijn eigen grenzen gegaan, dan had ik misschien de gevolgen daarvan kunnen voorkomen.

Dit alles maakt dat ik mij de afgelopen jaren heb gespecialiseerd in hooggevoeligheid omdat ik de kennis over hooggevoeligheid zo graag met JOU wil delen! Hoe fijn is het om deze mooie karaktereigenschap te kunnen omarmen en het in te kunnen zetten als een kracht. Hoe fijn is het om als kind al te ervaren en te leren om met je hooggevoeligheid om te gaan. Hoe fijn is het dat je jezelf beter begrijpt, je als ouders je kind beter begrijpt en ziet wat hij of zij echt nodig heeft.

In een uniek traject op maat brengen we jouw hooggevoeligheid in kaart en zetten we deze mooie eigenschap in als een kracht en leer ik jou omgaan met jou hooggevoeligheid. Het is geen ziekte, geen diagnose het is een mooi stukje van JOU. Ik leer jou de signalen van je lichaam te voelen, je eigen normen en waarden te gaan leven en je grenzen aan te geven. In mijn praktijk geef ik ook regelmatig informatie avonden en ochtenden over deze specialisatie. Ook is dit op verzoek op locatie mogelijk.

Eetstoornissen

Het begeleiden van mensen met een eetstoornis is mijn specialisatie. Een missie, een lang gekoesterde wens om JOU met een eetstoornis en je omgeving te begeleiden. Als professioneel ervaringsdeskundige eetstoornissen wil ik jou zeggen dat herstel mogelijk is! En dat je JOUW leven weer kan gaan leven! Wat een eenzame, koude tijd. Onbegrip en onmacht vanuit je omgeving. En ik weet hoe het voelt. Tot op de dag van vandaag nog altijd dankbaar dat ik deze eetstoornis achter mij heb kunnen laten en dit gevecht met hulp van mijn lieve man (toen net mijn vriendje) en lieve ouders heb gewonnen. Mijn grote wens is om JOU te begeleiden om dit gevecht ook te overwinnen. Een eetstoornis gaat niet over eten, het gaat over veel meer dan dat! Een eetstoornis heeft jou volledig in zijn macht, het beheerst je hele leven. Iedere eetstoornis vertelt zijn eigen verhaal en heeft iets anders nodig. In een traject op maat ontdekken we samen wat jou leven weer kleurt en wat de ruimte van jouw eetstoornis mag gaan innemen. Laat los die angst en samen zetten we dit om in energie die jou helpt de regie over je leven weer terug te krijgen! Waar gaan wij samen voor vechten? Samen brengen we in kaart wat er voor JOU te halen is achter de finish. Een intensief traject waarin er korte lijntjes zijn en ik er voor jou ben op momenten dat dit nodig is. In mijn praktijk organiseer ik regelmatig een informatiebijeenkomst over deze specialisatie. Ook op verzoek of op locatie is dit mogelijk.

Je geboorte in kaart

Kippenvel en stil was ik na het in kaart brengen van het geboorteverhaal van een van mijn cliënten. Een mooi en bijzonder gesprek met betrokken ouders. Wat was dit waardevol. Was dit de kern? Was dit het stukje dat nog miste? Was dit wat hun lieve dochter wilde vertellen met haar gedrag? Het geboorte verhaal gaf ons zoveel inzicht. Patronen en thema’s die terug te zien waren bij hun lieve meisje en die nu zoveel beter te begrijpen zijn!

Samen met jou breng ik je geboorte of dat van je zoon of dochter in kaart. Het in kaart brengen van je geboorte verhaal geeft zoveel waardvolle inzichten en is daarom ook een vast onderdeel in mijn trajecten. Het zal je verbazen hoeveel informatie je over jezelf of je zoon of dochter gaat krijgen. Een stukje begrip waarom je bepaalde dingen vandaag de dag op een bepaalde manier aanpakt. In mijn praktijk organiseer ik regelmatig bijeenkomsten over deze specialisatie. Ook kan ik op verzoek op locatie komen om jou te vertellen over dit prachtige onderwerp. Het in kaart brengen van jou geboorte verhaal is een cadeau voor JOU zelf!

FLOW en GLOW

Goud staat voor warmte, gezelligheid en oprechte aandacht! JIJ bent GOUD waard! De rechte lijnen staan voor stevigheid en zelfvertrouwen, jij mag er zijn! Het roze buiten de lijntjes staat voor buiten de lijntjes kleuren, niet in hokjes denken en verder kijken dan de kaders. Roze is een kleur waar ik van hou en wat bij mij past, het is een frisse kleur en staat voor een nieuw begin. Het straalt zachtheid en puurheid uit. Het is de liefde voor jou (zelf) en je naasten.

Dit is wat mijn logo wil uitstralen, het is mijn boodschap aan jou. Dit is waar FLOW voor staat!
Als imago coach kijk ik samen met jou naar wat jou (of je bedrijf) kleurt, waar jij voor staat en wat jij (of je bedrijf) uit wilt stralen. Durf jij authentiek te zijn? Door middel van een kleur en figuuranalyse kijk ik welke kleuren, stoffen en vormen het beste bij jou tot zijn recht komen zodat jij je blij en vol vertrouwen voelt! Samen ontdekken we welke style het beste bij jou (en je bedrijf ) past! Mijn specialisatie tot imago coach was een logische stap die zo passend is bij FLOW. Als imago coach kijk ik verder dan je binnenkant. Samen met jou verbinden we in een traject op maat jou binnen en buitenkant.
Ik gun jou een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen! Verstop je niet langer, durf jezelf (of je bedrijf) neer te zetten en te laten zien. Wil je geen gebruik maken van een traject maar ben je wel heel nieuwsgierig naar welke kleding, vormen, kleuren en stoffen jou het meest laten stralen dan kan dat natuurlijk ook! Meer FLOW en GLOW voor JOU! In mijn praktijk organiseer ik ook workshops gericht op deze specialisatie. Ook op verzoek of op locatie is mogelijk.

Go with the FLOW

“Durf, doe, trek je stoute schoenen aan. Soms moet je niet blijven denken soms moet je gewoon gaan!’ Een inspirerend traject voor meer FLOW voor jou en of jou (startende) bedrijf! Ga jij iedere dag met een kronkel in je maag naar je werk? Zie je tegen je werk op maar durf je er eigenlijk ook geen afstand van te nemen? Want…wat dan? Weet je eigenlijk ook niet goed wat je anders zou willen en sta je stil uit angst voor het onbekende? Durf jij een deur te sluiten zodat een andere open kan gaan?

Blijft je deur op een kier of gaan we samen in volle angst vooruit? In een traject op maat zorgen wij er samen voor dat jij een keuze gaat maken zonder angst en vanuit je hart! Samen met jou maak ik een concreet stappenplan, verleggen wij de focus van dromen naar DOEN!

FLOW tea time

Een theekransje voor verschillende doelgroepen waarin we in een ongedwongen sfeer samen zijn, waarin er geen verwachtingen zijn maar waar warmte, gezelligheid en oprechte aandacht centraal staan. Het is fijn om te delen, te leren en te ervaren. Het geeft een stukje herkenning en het gevoel dat je niet de enige bent. De FLOW theekransjes hebben iedere keer een ander thema zodat je kunt aansluiten bij het theekransje wat jou aanspreekt.

Kom op training

Een waardevolle training die ik geef aan een groep van maximaal 6 personen. In 5 bijeenkomsten leer ik jou om dicht bij jezelf te blijven, je grens aan te geven, stevig te staan en je mening te geven. De training maakt je weerbaar en geeft je zelfvertrouwen.

Er is een groep voor onderbouw, bovenbouw, jongeren en volwassenen. De trainingen worden in mijn praktijk gegeven maar kunnen op verzoek ook op locatie worden gegeven! KOM OP voor JOU! Jij bent het waard!

FLOW Coaching voor JOU
FLOW Coaching voor JOU

“Be who you are,
not who the
world wants you
to be.”

Coco Chanel