Sérah | FLOW Coaching voor JOU

“Feelings
are much like
waves, we can’t
stop them from
coming but
we can choose
which one to
surf.”

Mijn naam is Sérah Schuurman – Klein Entink. Opgegroeid in de Achterhoek als jongste van het gezin. Ik woon samen met mijn man Tonny en onze drie kinderen in Dinxperlo.

Met veel plezier heb ik tien jaar gewerkt als logopedist binnen verschillende werkvelden. Mooie, waardevolle en leerzame jaren waarin ik mocht werken met verschillende doelgroepen.
Tot de dag dat ik steeds meer tegen mijn werk op zag door veranderingen binnen de organisatie.
Was dit nog wel wat ik wilde? Ik merkte dat mijn eigen visie niet meer paste bij de manier waarop ik moest werken. Het veroorzaakte stress. Ik kreeg lichamelijke klachten en ik werd niet meer blij van mijn werk. Ik stelde mij zelf de vraag: ‘Wat vind ik echt leuk?’ ‘Wat maakt mij blij?’
Ik wist wat ik wilde, maar durfde ik deze stap te nemen? Van een vaste baan en zekerheid naar een compleet nieuw avontuur?

Op de dag van de crematie van een jonge vriend nam ik ontslag. Hij had een lieve vrouw, drie jonge kinderen en stond vol in het leven. Hij had geen keuze meer, maar ik wel! Hij gaf mij het inzicht dat het leven te kort is om ergens in te blijven hangen waar je niet meer blij van wordt! Spannend?!
‘Ja!, heel spannend’. Maar mijn angst en onzekerheid mochten plaats gaan maken voor een keuze vanuit mijn hart! Nog altijd dankbaar…
‘Go with the FLOW’.

Een prachtige opleiding tot coach kwam op mijn pad en mooie specialisaties en vervolgopleidingen volgden. Sinds augustus 2014 ben ik trotse eigenaar van praktijk FLOW Coaching voor JOU. Waar ik ben gestart als kindercoach. Al snel bezochten ook jongeren en volwassenen mijn praktijk. En wat geniet ik hier enorm van! Wat is het heerlijk om te mogen werken op een eigen wijze en met een visie die bij mij past vanuit kennis en ervaring. Wat is het waardevol om te kijken naar JOU en naar wat JIJ nodig hebt! Verder te mogen kijken dan de kaders, buiten de lijntjes te kunnen kleuren, niet in hokjes te moeten denken en vooral te kijken naar jouw mogelijkheden, naar dat wat je wel hebt en kan! Ik wil JOU laten ervaren dat jij mag zijn wie je bent en je leven mag leven vol (zelf) vertrouwen en eigenheid!

Sérah | FLOW Coaching voor JOU